IGM-200120-Headerbeeld-4130x1234pix-V119

Werken voor Bad in Beeld: passie voor badkamers

Wil je werken voor een landelijke badkamerformule, waar ondernemers veel vrijheid krijgen? Dan is onze soft franchiseformule Bad in Beeld met 42 vestigingen de perfecte keuze. Bad in Beeld is gericht op het middensegment van de badkamerbranche en de aangesloten ondernemers bundelen hun inkoopkracht. Desgewenst maken zij gebruik van uiteenlopende diensten die het hoofdkantoor aanbiedt.
Wel de lusten …
Naast gebundelde inkoopkracht die zorgt voor concurrerende prijzen, biedt Bad in Beeld ook duidelijke consumentengaranties. Hiermee creëert Bad en Beeld toegevoegde waarde en onderscheidt zij zich ten opzichte van concurrenten. Onze franchisenemers gebruiken onze krachtige marketingoplossingen met behoud van eigen identiteit.
Werken voor Bad in Beeld
Collegialiteit is een van de belangrijkste eigenschappen binnen Bad in Beeld. Ben jij een teamplayer en wil je je carrière een frisse wending geven in een kerngezonde badkamerspeciaalzaak? Dan vind je bij Bad in Beeld de afwisselende en inspirerende job die je zoekt. Ook op het hoofdkantoor in Geldermalsen is het prettig werken in een compact team met een duidelijke focus.
Bad-in-Beeld LIGGEND RGB

Refresh your career
bij Bad in Beeld

Ontdek je mogelijkheden bij Bad in Beeld. Ontdek onze vacatures.
Bel met IGM
Locatie