Bad-Banner-werkenbij

Werken voor Baderie: de badkamermeesters

Met 46 vestigingen is Baderie een van de succesvolste sanitair formules in Nederland. Baderie biedt al bijna 40 jaar full service in het midden en hoog segment; van ontwerp tot en met complete installatie. De ondernemers profiteren van de beste inkoopcondities van Nederland. Op het hoofdkantoor ondersteunen wij de ondernemers op het gebied van marketing, assortiment en finance.
Het Baderie comfort
Baderie is een sterk merk en voert momenteel de campagne ‘Geluk zit in elk detail’. Die zegt precies waar de formule voor staat: bij het ontwerpen en plaatsen van een nieuwe badkamer word je volgens Baderie pas echt gelukkig als alles tot in detail klopt en precies is zoals je het voor ogen had.
Werken bij Baderie
Dé grote kracht van Baderie is de totaalaanpak van A tot Z. Dat maakt dat er heel wat disciplines nodig zijn. Van ontwerp en advies tot bouwkundige aanpassingen en installatiewerk. En alles wat daartussen zit. Baderie biedt het allemaal. Dat is makkelijk voor klanten en leuk voor jou. Het maakt werken voor Baderie leuk, afwisselend en bijzonder. Ook op het hoofdkantoor in Geldermalsen werk je met een professioneel team aan hetzelfde doel: klanten blij maken met mooie badkamers die tot in elk detail kloppen.

Refresh your career
bij Baderie

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Baderie? Ontdek onze vacatures.