IGM-200120-Headerbeeld-4130x1234pix-V116

Werken voor Badkamerwinkel: samen elke dag groeien

Super scherpe internetprijzen en tóch het allerbeste sanitair en top advies. Zowel online op Badkamerwinkel.nl als offline in de fysieke winkels draait het om teamwork waarmee we elke dag weer verder groeien. In deze gezamenlijke ambitie heeft elke medewerker een toegevoegde waarde.
De allerbeste klantervaring telt
Bij Badkamerwinkel is elke klant belangrijk. Het maakt niet uit of de bestelling groot is of klein, en via de webshop gaat of een van de fysieke winkels. Elke medewerker draagt bij aan de allerbeste klantervaring en daarom helpt het als jij het leuk vindt om actief  mee te denken en je écht even te verplaatsen in de klant. Zowel op de winkelvloer als bij de klantenservice en op het hoofdkantoor in Geldermalsen waarderen we initiatief waarmee je net een stapje verder gaat voor onze klanten.
Werken voor Badkamerwinkel
Bij Badkamerwinkel hebben de ambitie om elk jaar hoger te eindigen in het overzicht van de 100 beste webshops van Nederland. Wil jij daar aan bijdragen en hou jij van snel schakelen en optimaal samenwerken? Kijk dan naar jouw nieuwe uitdaging bij Badkamerwinkel.

Refresh your career bij Badkamerwinkel

 
Benieuwd naar je mogelijkheden bij Badkamerwinkel? Ontdek onze vacatures.