Bad-Banner-werkenbij

E-category & Product management: échte specialisten

Bij de afdeling E-Category & Product Management draait het om inhoudelijke kennis én het onderhouden van goede relaties met leveranciers en fabrikanten. Met circa zeven enthousiaste medewerkers gaan wij elke dag enthousiast aan de slag met optimale inkoopcontracten, aantrekkelijke assortimenten en onderscheidende marketingconcepten voor onze formules Baderie, Bad in Beeld en InstalCenter. 

Intensieve samenwerking
E-Category & Product Management schept de voorwaarden om onze andere afdelingen optimaal te laten presteren en dat vergt veel intensieve samenwerking. Daarnaast zorgt de afdeling voor meer efficiency, tijdbesparing, verzorging van pricing en beschikbaarheid en optimaal afgestemde assortimenten voor de formule-ondernemers. Het is zeker hard werken, maar er is ook regelmatig tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld als er gezamenlijk sanitairbeurzen of fabrikanten worden bezocht om inspiratie op te doen voor de toekomst.

Werken bij Category & Product management
Op deze afdeling werken vooral specialisten met veel inhoudelijke kennis van verschillende disciplines. Deze specialisten werken grensoverschrijdend en hebben overal een mening over, vooral omdat ze alle processen moeten afstemmen. Actuele thema’s zijn op dit moment onder andere duurzaamheid en online groei. Thema’s die vragen om een kritische houding richting markt, marktkansen én je eigen werk.

Refresh your career bij Category & Product management

Benieuwd naar je mogelijkheden als verkoper bij Category & Product management? Ontdek onze vacatures!

Bel met IGM
Locatie