IGM-200120-Headerbeeld-4130x1234pix-V110

Finance: het kloppende, financiële hart van IGM

De afdeling Finance van IGM houdt zich bezig met het verwerken van alle financiële en administratieve data van de verschillende afdelingen. Denk aan het boeken van inkoop- en verkoopfacturen, bank- en kasstukken en het controleren en beoordelen van de verschillende administraties. Kortom: Finance is met recht het kloppende, financiële hart van onze organisatie.
Sparren en ideeën toetsen
Bij IGM kom je door de hele organisatie creatieve mensen tegen. En dat geldt ook voor de afdeling Finance. Want naast het nauwkeurig produceren van maand- en jaarcijfers en het verzorgen van diverse belastingaangiftes, sparren we veel samen. Met elkaar, maar vooral met collega’s van andere afdelingen die ideeën willen laten toetsen op haalbaarheid. Dat doen we in een open en zeer professionele sfeer.
Werken bij Finance
Bij Finance geloof je in jezelf, kom je voor jezelf op en leer je graag. Ook van je fouten. Je zult zien dat we je vanaf de eerste dag betrekken bij alle onderdelen van het vak en je vragen om mee te denken. We nemen je dus zeer serieus. Als bedrijf groeien we lekker, er is dan ook veel te doen. Daarom helpt het als je stressbestendig en ondernemend bent. Maar ook: sociaal, vrolijk, kritisch en oplossingsgericht.

Refresh your career bij Finance

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Finance? Ontdek onze vacatures!

Bel met IGM
Locatie