IGM-200120-Headerbeeld-4130x1234pix-V120

Werken voor InstalCenter: altijd deskundig, altijd dichtbij

InstalCenter biedt klanten vanuit 37 vestigingen ruime keuze in duurzame oplossingen voor sanitair, elektra en klimaatbeheersing. Zowel voor advies en aanschaf als installatie. De klant vraagt en de vakmensen van InstalCenter regelen alles. Als je voor InstalCenter werkt, heb je te maken met consumenten én MKB-klanten. Lekker afwisselend dus.
Producten en diensten
Bij InstalCenter houd je je als specialist bezig met de verkoop van een kwalitatief en compleet assortiment installatiematerialen en producten. Maar dat is niet het enige. Het aanbieden van de diensten van het installatiebedrijf is zeker zo belangrijk. Om dat goed voor elkaar te krijgen, ondersteunen we InstalCenter-ondernemers bij het bewerken van de lokale markt.
Werken voor InstalCenter
Bij InstalCenter werken al 20 jaar verschillende specialisten. Van adviseurs en verkopers tot installateurs. De kracht van de formule zit in de professionele marktbewerking en de zeer goede inkoopcondities. Dat maakt InstalCenter tot een gezond bedrijf, dat altijd in ontwikkeling is en waarbij het op alle niveaus en in alle functies fijn werken is.
IC-Affiliate-Marketing-Logo-2330x1000

Refresh your career
bij InstalCenter

Benieuwd naar je mogelijkheden bij InstalCenter? Ontdek onze vacatures.