Bad-Banner-werkenbij

Logistiek: de juiste tijd, de juiste plaats

De afdeling Logistiek van IGM zorgt ervoor dat de goederenstroom binnen de organisatie zo snel en efficiënt mogelijk verloopt. Voor de IGM-formule Badkamerwinkel.nl verzamelen we orders, verwerken we retourgoederen via de returnmanager en zorgen we ervoor dat de retourvoorwaarden worden nageleefd. Het werk op deze afdeling is cruciaal, mede omdat de afdeling de kern is van de retourlogistiek.
Drie toegewijde professionals
Op de afdeling werken drie toegewijde professionals; de logistiek supervisor, productspecialist en voorraadbeheerder. De eerste stuurt de afdeling aan en zorgt ervoor dat alles goed functioneert. De productspecialist is de vraagbaak rondom producten en ondersteunt bij het beoordelen van retourgoederen. De voorraadbeheerder weet alles over de inslag, opslag en het verplaatsen van goederen. Ook is hij verantwoordelijk voor het verzamelen van orders en het versturen van pakketten.
Werken bij Logistiek
Vrijwel alle werkzaamheden van de afdeling Logistiek zijn gericht op de retourlogistiek voor onze formule Badkamerwinkel.nl. Deze moderne webshop werkt volgens het dropshipping-concept; de fabrikant of groothandel verzendt zelf de bestelde artikelen naar de eindklant. Om optimaal te functioneren bij Logistiek, is het belangrijk dat je stressbestendig, creatief, ondernemend en sociaal bent. Samenwerken doen we met name met Klantenservice, Finance en de directie.

Refresh your career bij Logistiek

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Logistiek? Ontdek onze vacatures!

Bel met IGM
Locatie