Marketing

Marketing: the sky is the limit

Marketing is het centrale middelpunt van de formules. Wij werken in 2 teams. Een team verzorgt alle marketingactiviteiten voor onze franchiseformules Baderie, Bad in Beeld en InstalCenter. Het andere marketingteam (IGM Online) is verantwoordelijk voor de performance van de drukbezochte webshops: Badkamerwinkel.nl, Installatiewinkel.nl en Mijnbadkamershop.nl.
E-commerce: veel vrijheid én verantwoordelijkheid
E-commerce is een cruciale pijler voor IGM. Bij IGM Online – de overkoepelende naam van de webshops – werken ongeveer 16 online marketing- en dataspecialisten. Zij beheren de webshops en optimaliseren de bezoekersstromen. De data-afdeling automatiseert en optimaliseert de inkoop en zorgt voor duidelijke consumenteninformatie.
Bouwen aan sterke merken
Al onze marketinguitingen maken we volledig in eigen huis; van tekst en design tot en met realisatie. Uitingen zie je bijvoorbeeld terug in social media en op onze websites, maar ook op tv en radio. We bouwen aan sterke merken, zetten een brede mix van kanalen en marketingmiddelen in en onze retailkalender is 365 dagen per jaar gevuld.
Continu in beweging
De (online) markt voor badkamers en sanitair is zeer competitief en continu in beweging. We moeten onszelf doorlopend blijven ontwikkelen door optimaal gebruik te maken van de technologische ontwikkelingen. Om dat goed te kunnen doen, krijgt de afdeling veel vrijheid om de doelstellingen te behalen. Het verbaast je vast niet dat de medewerkers van het marketingteam ook enorm gedreven zijn om zich blijvend te ontwikkelen binnen het vakgebied.
Werken bij marketing
Beide teams werken nauw samen met andere afdelingen. De sfeer is positief en uitdagend: we streven gewoon altijd naar het beste. Dat vraagt om creatieve en ondernemende mensen, die continu op zoek gaan naar nieuwe manieren om processen te optimaliseren. Je ontmoet op deze afdeling dan ook creatieve, ondernemende en organiserende collega’s.

Refresh your career bij Marketing

Benieuwd naar je mogelijkheden als marketeer bij IGM? Ontdek onze vacatures!

Bel met IGM
Locatie