Werken bij IGM

Wij zijn een gezond bedrijf dat snel groeit, maar jij wordt nooit een nummer. Ons bedrijf is toekomstgericht en kenmerkt zich door samenwerking, gezamenlijke verantwoordelijkheid en professionaliteit. Deze interne krachtenbundeling is een belangrijke succesfactor van IGM. Wij bieden onze medewerkers de kans om te ondernemen in een branche die ertoe doet. IGM heeft een platte organisatie: het gaat om de kwaliteit van argumenten, niet om de hiërarchie. Eigen initiatief, klantgerichtheid, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap zijn dan ook kenmerken van iedereen die bij IGM werkt.
Vastroesten in je functie? Dat gaat je niet lukken bij ons. We zijn namelijk continu in beweging. Dat vraagt flexibiliteit, maar het biedt je ook veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld als er een nieuwe functie bij komt omdat we zo snel groeien. Of als je eigen functie verandert doordat je team groter wordt.De mensen van IGM maken het tot een bijzonder bedrijf. Dat je uit het juiste hout gesneden bent is belangrijk.  Dit zou een volgende stap in jouw carrière kunnen zijn!
Wil jij werken bij één van de formules van IGM B.V. of IGM online? Lees dan meer over onze formules.

BADERIE

De bekendste badkamer formule van Nederland. ‘Het Baderie Comfort’ is de slogan van de formule en geeft de kernactiviteit van de formule weer; van inspireren, kiezen, ontwerpen, installeren naar genieten. Waarin de klant altijd centraal staat.

INSTALCENTER

InstalCenter is de formule is alles regelt op het gebied van installatie. InstalCenter biedt een maatwerkoplossing op het gebied van comfortabel, duurzaam en veilig wonen aan de particuliere en klein zakelijke klant.

BAD IN BEELD

Bad in Beeld is een soft franchiseformule met momenteel 46 vestigingen. Binnen ons bedrijf heerst een groot gevoel van collegialiteit en staat teamwork voorop.

BADKAMERWINKEL.NL

Wil jij werken voor de grootste online sanitair webshop van Nederland? Ons motto is iedereen ‘HELEMAAL HAPPY’. Daar wil jij toch ook aan meewerken! Kun jij onze klant verwonderen met een uitstekende service? Dan pas je perfect in het Badkamerwinkel team.

140 winkels

120 enthousiaste collega's

Opleidingen & trainingen

Bel met IGM
Locatie