IGM-200120-Headerbeeld-4130x1234pix-V17

Werken bij IGM

IGM is de naam achter de retailformules Baderie, Bad in Beeld, InstalCenter en Badkamerwinkel. En ook online zijn we te vinden met bekende webshops als Badkamerwinkel.nl, Installatievakwinkel.nl en Mijnbadkamershop.nl. Met zoveel formules, webshops en ruim 125 fysieke winkels door heel Nederland, staan we nooit stil.
Groei mee met IGM
Bij IGM zit de groei er lekker in. In onze ambitieuze organisatie, maar ook in onze mensen. Want persoonlijke ontwikkeling en groei vinden we belangrijk. Jij moet het leuk vinden om bij ons te werken. Om proactief, professioneel en ondernemend aan de slag te gaan. En om continu beter te worden in wat je doet.
We doen het samen
Als je bij IGM werkt, merk je dat we een heel platte en frisse organisatie zijn. Hiërarchie is bij ons ondergeschikt. Je loopt zo bij elkaar binnen als je vragen hebt, iets wilt delen of even wilt overleggen. Lunchen doen we gezellig samen. Van bedrijfsuitjes wordt iedereen blij. En er is volop ruimte om trainingen, seminars en workshops te volgen.

BADERIE

Met 46 vestigingen is Baderie een van de succesvolste sanitair formules in Nederland. Baderie biedt al 40 jaar full service in het midden en hoog segment; van ontwerp tot en met complete installatie.

INSTALCENTER

InstalCenter biedt klanten vanuit 37 vestigingen ruime keuze in duurzame oplossingen voor elektra en klimaatbeheersing. Zowel voor advies en aanschaf als installatie. De klant vraagt en de vakmensen van InstalCenter regelen alles.

BAD IN BEELD

De badkamerformule Bad in Beeld heeft 42 vestigingen in Nederland. Bad in Beeld richt zich op het middensegment en is een (soft) franchiseformule met veel vrijheid voor de aangesloten ondernemers.

BADKAMERWINKEL.NL

Het allerbeste sanitair én top advies tegen internetprijzen. Badkamerwinkel behoort inmiddels tot de 100 grootste webshops in Nederland en als team werken we elke dag verder aan de ambitieuze groei ambitie.

4 succesvolle formules

Ruim 130 enthousiaste collega's

140 winkels

Bel met IGM
Locatie