Privacy

Werken bij IGM begrijpt dat u uw persoons- en studiegegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaat Werken bij IGM zorgvuldig om met deze informatie. Werken bij IGM houdt zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Werken bij IGM heeft uw gegevens wel nodig om u goed te kunnen helpen. In deze verklaring legt Werken bij IGM uit welke gegevens Werken bij IGM van u nodig heeft en waarvoor Werken bij IGM ze gebruikt.

Opslag van uw gegevens

Werken bij IGM slaat de persoonsgegevens die Werken bij IGM van u ontvangt op. Het gaat om gegevens die Werken bij IGM ontvangt bij uw registratie op de site of als u telefonisch of per e-mail contact met Werken bij IGM opneemt. Wij verzamelen en bewaren onder andere de volgende persoonsgegevens:
  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
  • Gegevens met betrekking tot de vacature waar u op reageert..
  • Uw curriculum vitae (cv)

Gebruik van uw gegevens

Werken bij IGM gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  • Registratie en administratieve afhandeling van uw interesse in de vacatures.
  • Analyses uitvoeren zodat Werken bij IGM zijn dienstverlening kan verbeteren.
  • U op de hoogte te houden van onze vacatures.
  • U de door u gevraagde documenten/inlichtingen te sturen en op uw vragen te reageren.

Verdere toelichting

  • Werken bij IGM anonimiseert de persoonsgegevens die Werken bij IGM gebruikt voor analyses. In onze analyses bent u daardoor onherkenbaar.
  • Werken bij IGM kan uw persoonsgegevens binnen het concern delen met de verantwoordelijke filiaalleiders en directie voor de behandeling van de interesse/sollicitatie.
  • Werken bij IGM verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst.
  • Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Werken bij IGM blijft verwerkingsverantwoordelijk.
  • Tot slot, het kan zijn dat Werken bij IGM door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk wordt verplicht om uw gegevens te delen. Werken bij IGM deelt dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens.

Nieuwsbrief en abonneebestand

Met onze nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over nieuws op het gebied van onze vacatures en alles wat daarmee te maken heeft. Uw e-mailadres voegt Werken bij IGM alleen toe aan zijn lijst met abonnees als u hier toestemming voor geeft. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden en/of uw voorkeuren kunt aanpassen.

Beveiliging en bewaartermijn van uw gegevens

Werken bij IGM beschermt uw persoonsgegevens tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de technieken die daarvoor beschikbaar zijn op dit moment. Werken bij IGM bewaart uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan voor de duur van de behandeling van de sollicitaties voor een functie of zo lang als dit wettelijk verplicht is. In het belang van het verbeteren van zijn diensten kan Werken bij IGM uw gegevens langer bewaren, maar in dat geval zal Werken bij IGM de gegevens altijd anonimiseren of u om schriftelijke toestemming vragen om deze gegevens langer te bewaren.

Klacht

Als u het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met uw gegevens, kunt u bij ons een klacht indienen (klik hier voor onze contactgegevens).
U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gebruik en werking van cookies

Werken bij IGM maakt op zijn website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw computer komen te staan wanneer u internet gebruikt. Een cookie legt bijvoorbeeld vast welke webpagina’s u bekijkt en welke opties u gebruikt. Werken bij IGM gebruikt deze gegevens onder andere om zijn website gebruiksvriendelijker te maken.

Naast cookies die ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeft in te vullen, maakt Werken bij IGM gebruik van functionele, analytische en advertentiecookies.

Cookie-instellingen aanpassen

U kunt uw browser zo instellen dat u een waarschuwing krijgt als de website cookies gebruikt en deze op uw computer wil plaatsen. Ook kunt u cookies volledig blokkeren. Als u cookies blokkeert, kan het wel zijn dat de website niet optimaal werkt.

Werking functionele cookies

Werken bij IGM gebruikt functionele cookies voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat Werken bij IGM snel de juiste informatie toont wanneer u op zijn website bent. Functionele cookies komen altijd op uw computer te staan. U krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Functionele cookies die Werken bij IGM gebruikt

Werking analytische cookies

Analytische cookies gebruikt Werken bij IGM om te analyseren hoe bezoekers zijn website gebruiken, bijvoorbeeld hoe vaak zijn website wordt bezocht, op welke pagina zij aankomen op zijn website en op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Deze informatie gebruikt Werken bij IGM om de website te verbeteren. Ook analytische cookies komen altijd op uw computer te staan. U krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Werking advertentiecookies

Voor advertentiecookies krijgt u een melding. Hierin kunt u toestemming geven om deze cookies te plaatsen. Na uw toestemming geeft Werken bij IGM derde partijen de mogelijkheid om advertentiecookies op zijn website te plaatsen. Ook plaatst Werken bij IGM advertentiecookies op websites van derden. De informatie uit deze advertentiecookies kan Werken bij IGM met elkaar combineren. Dit doet Werken bij IGM zodat we u, aan de hand van wat u online doet, advertenties kunnen tonen waar u iets aan kunt hebben. Werken bij IGM doet dit op zijn eigen site en op sites van andere partijen.

Functionaris gegevensbescherming

Werken bij IGM heeft een functionaris voor de gegevensbescherming. De functionaris houdt toezicht op de toepassing en de naleving van de privacy regelgeving.

Wijzigingen Privacy- en cookieverklaring

Werken bij IGM kan deze Privacy- en cookieverklaring wijzigen. Als u graag wilt weten hoe Werken bij IGM uw gegevens beschermt en gebruikt en welke cookies Werken bij IGM gebruikt voor welke doelen, raden we u aan deze Privacy- en cookieverklaring regelmatig te lezen. Werken bij IGM heeft deze Privacy- en cookieverklaring voor het laatst gewijzigd op 1 maart 2019.

Contactgegevens

Geldermalsen b.v.
De Ooyen 7a
4191 PB Geldermalsen
[email protected]

 

Bel met IGM
Locatie