IGM-200120-Headerbeeld-4130x1234pix-V110

Secretariaat: vraagbaak van de organisatie

Het Secretariaat van IGM zorgt ervoor dat de interne organisatie op rolletjes loopt. De werkzaamheden zijn hier dan ook zeer breed en divers. Je kunt denken aan het verzorgen van alle kantoorartikelen, de telefoon opnemen, bezoek ontvangen, projecten oppakken en secretariële ondersteuning bieden. Met een gastvrije en proactieve houding zorgt het Secretariaat ervoor dat iedereen zijn werk goed kan uitvoeren.

Uitblinken in officemanagement
De afdeling is niet groot – er werken twee mensen –, maar zeer belangrijk. Geen dag ziet er hier hetzelfde uit en dat vraagt om een stressbestendige houding en een groot probleemoplossend vermogen. Het Secretariaat blinkt uit in officemanagement en vormt het eerste aanspreekpunt als iets niet goed werkt, als er wat misgaat of als er dingen geregeld moeten worden. Het Secretariaat is dan ook de centrale vraagbaak van de organisatie, die een antwoord weet op vrijwel alle vragen. Of er direct naar op zoek gaat.

Werken bij het Secretariaat
Door de centrale rol van het Secretariaat werkt deze afdeling intensief samen met alle andere afdelingen en medewerkers. Je leert dan ook alle collega’s goed kennen. Belangrijke eigenschappen van een secretariaatmedewerker bij IGM zijn: sociaal, open, eerlijk naar elkaar, organisatorisch, planmatig en creatief. Omdat je het visitekaartje bent van het bedrijf, moet je er natuurlijk ook representatief uitzien. 

Refresh your career bij het Secretariaat

Benieuwd naar je mogelijkheden bij het Secretariaat? Ontdek onze vacatures!

Bel met IGM
Locatie