IGM-200120-Headerbeeld-4130x1234pix-V110

Stagelopen: leren van de beste professionals

Stagelopen bij IGM betekent – naast mooie producten, leuke klanten en echte uitdagingen – vooral veel samenwerken met enthousiaste medewerkers. Want daar leer je volgens ons het meeste van. Zowel op ons hoofdkantoor in Geldermalsen als in de winkels door het land, ontmoet je passievolle medewerkers, die jou het vak graag willen en kunnen leren.

Onderdeel van het team

Wij weten hoe vervelend het is als je niet goed wordt begeleid tijdens je stage. Dat zal je bij ons dus niet overkomen. Elke dag staan we voor je klaar. Daarnaast organiseren we regelmatig pizzasessies om elkaar te inspireren, kennis te delen en nieuwe ontwikkelingen en producten te bespreken. Daar betrekken we je ook bij, omdat je zo op een ontspannen manier kunt leren van en met de beste professionals uit de branche. Je bent echt een onderdeel van het team.

Stagelopen bij IGM

Wil je een vliegende start als stagiair maken? Daar zorgen we voor! Je krijgt alle tijd om kennis te maken met je collega’s en je krijgt alle hulpmiddelen die je nodig hebt bij je stageopdracht. Daarnaast ontvang je een riante stagevergoeding van 450 euro per maand. Werk je op het hoofdkantoor, schuif dan elke dag aan bij de lunch. En tot slot: je bent van harte welkom bij de IGM-borrels en feestjes!
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief naar een van onze recruiters of reageer direct op een openstaande stage.

Refresh your career als stagiair

Benieuwd naar je mogelijkheden bij IGM? Ontdek onze stages!