Bad-Banner-werkenbij

Verkoop het gezicht van het bedrijf

Bij de winkels van Badkamerwinkel.nl en Baderie werken verkopers met een vlotte babbel en een oplettende geest. Want als er iets niet helemaal goed gaat, is het zaak om dit snel te signaleren en bij te sturen. Ales draait om een goed contact met je klanten: ‘hart selling’ noemen we dat. Daarmee bedoelen we dat je empathisch bent en invoelend kunt inspelen op de situatie, wensen en aanknopingspunten van de klant.

Innovatie in de badkamer
Bij de formules van IGM staan we nooit stil. Dat zie je bijvoorbeeld terug in je adviesgesprek met de klant. Daarbij maak je steeds vaker gebruik van innovatieve online technieken. Die helpen je om klachtgericht te kunnen verkopen. Je luistert naar de klant en wat zijn wensen zijn om vervolgens een toekomstsituatie te verbeelden. Je snapt dat dat iets heel anders is dan een aanbod pitchen. Agressie is er niet voor nodig, maar assertiviteit des te meer! Want ‘nee’ verkopen we liever niet, zoals je zult begrijpen.

Werken bij Verkoop
Als verkoper bij een van de IGM-formules is het belangrijk dat je sociaal, vriendelijk en meedenkend bent. Je bent immers het gezicht van het bedrijf. Je moet ook kritisch zijn op anderen én op jezelf. Loopt het een dagje niet zo lekker, dan zit je niet bij de pakken neer. Je blijft optimistisch. Morgen weer een dag en dan gaat het je zeker wel lukken! Goed om te weten: als verkoper werk je altijd in een hecht team. We doen het samen, helpen elkaar waar nodig en zorgen samen voor een goede sfeer!

 

Refresh your career bij Verkoop

Benieuwd naar je mogelijkheden als verkoper bij IGM? Ontdek onze vacatures!

 

Bel met IGM
Locatie