IGM-200120-Headerbeeld-4130x1234pix-V110

ICT: onmisbare schakel binnen de organisatie

Of het nu gaat om het uitbrengen van een offerte, het versturen van een e-mail, het inplannen van een aflevering of het updaten van onze webshops, zonder ICT staat alles stil. Voor zowel onze primaire als ondersteunende processen zijn we volledig afhankelijk van ICT. Dit is dan ook de reden dat we nauw samen werken met een betrouwbare ICT-partner. Maar tegelijk kunnen we niet zonder een ervaren eigen ICT’ers.
Boeiend en uitdagend
Vanwege het grote belang van onze automatsering, is de ICT-afdeling een zeer gewaardeerde afdeling binnen onze organisatie. Als je werkt bij deze afdeling ben je dagelijks aan het werk om onze software nóg effectiever en slagvaardiger te maken. Er spelen binnen de IGM-organisatie diverse innovatieve ICT-projecten tegelijkertijd. Dat maakt je werk als ICT’er boeiend en uitdagend. Samen met E-commerce bepaalt de ICT-afdeling de ICT-strategie.
Werken bij ICT
Als ICT’er bij IGM of bij een van onze formules is het belangrijk dat je vriendelijk en meedenkend bent. Collega’s kloppen immers bij jou aan als er ICT-problemen zijn. Je beschikt over de nodige kennis van zaken binnen je vakgebied en bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Kortom, je bent net zo dynamisch als je vakgebied. En zeker zo belangrijk: je bent collegiaal en stressbestendig.

Refresh your career bij ICT

Benieuwd naar je mogelijkheden als ICT'er bij IGM? Ontdek onze vacatures!

Bel met IGM
Locatie