IGM-200120-Headerbeeld-4130x1234pix-V110

Montage: de garantie voor een geweldig eindresultaat

Voor onze klanten begint de ‘customer journey’ op een van onze websites of in een van de winkels. Daar maken zij kennis met de passie van onze adviseurs en gaan ze – als het goed is – naar huis met de belofte van bijvoorbeeld een mooie badkamer. Als medewerker van de afdeling Montage is het aan jou om die belofte bij de klant thuis waar te maken! En met je kennis van zaken, leer je het vak ook aan nieuwe collega’s.
De beste vakmensen
Op de afdeling Montage van IGM werken de beste vakmensen in een collegiale sfeer samen. Dankzij onze interne opleidingen ben je altijd up-to-date. Je weet alles van onze producten en hoe je ze probleemloos monteert. Het montageteam is hecht, werkt keihard aan allerlei soorten klantopdrachten en maakt op z’n tijd ook graag een geintje. Wat ze trots maakt, is keer op keer het afronden van een project en het neerzetten van een geweldig eindresultaat.
Werken bij Montage
Als medewerker Montage bij IGM heb je de beschikking over twee rechterhanden. Zeker zo belangrijk is dat je vriendelijk bent en denkt in oplossingen. Je komt bij onze klanten thuis en bent daarbij het visitekaartje van onze organisatie. Het is dus uiteindelijk aan jou om een geweldig eindresultaat neer te zetten, dat zorgt voor een grote glimlach bij de klant. En daarmee ook bij ons!

 

Refresh your career bij Montage

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Montage? Ontdek onze vacatures!

Bel met IGM
Locatie