Bad-Banner-werkenbij

Recruitment & Talentonwikkeling: begrip van de business, oog voor de mens

Mensen zijn veruit het belangrijkste kapitaal binnen onze organisatie. De afdeling Recruitment & Talentontwikkeling voelt zich dan ook verantwoordelijk voor het vinden van de juiste mensen en het verder ontwikkelen van medewerkers in de juiste richting. Alleen met de juiste mensen op de juiste plaats kun je je doelstellingen en ambities waarmaken. De twee medewerkers van deze afdeling snappen dat als geen ander en opereren als team in de bekende Work hard, play hard-sfeer!
Begrip van de business
Om weloverwogen keuzes te maken als je mensen gaat aannemen, moet je begrijpen hoe het bedrijf en de markt in elkaar steekt. Hoe verlopen de processen? Wat zijn de doelen en welke strategie is er bepaald? Met welke ontwikkelingen moet je rekening houden? Alleen als je weet hoe het er intern aan toe gaat en waar je naartoe wilt, kun je kansen signaleren en de juiste koers uitzetten met de juiste mensen.
Oog voor de mens
Naast inhoudelijke kennis vinden we het bij IGM heel belangrijk dat je ook oog voor de mens hebt. Samen met HR weten we wat er speelt op de werkvloer en creëren we een plek waar medewerkers (met problemen en feedback) terecht kunnen, zodat ze zich gehoord voelen. Ook bieden we medewerkers alle ruimte voor groei en ontplooiing.
Werken bij Recruitment & Talentontwikkeling
Als afdeling werven wij wensen die met hun talenten, interesses of passie iets doen oor het team of de organisatie. Erkenning van elkaars inzet en goede bedoelingen binnen ons team zorgt voor vertrouwen en leidt tot een prettige werksfeer. We helpen elkaar, delen ideeën en emoties en werken samen aan het realiseren van doelen. Dat zorgt voor successen en die vieren we graag!

Refresh your career bij Recruitment

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Recruitment binnen IGM? Ontdek onze vacatures!

Bel met IGM
Locatie