Formulemanagement

Werken voor Formulemanagement: franchisenemers begeleiden

De afdeling Formulemanagement staat de franchisenemers van de IGM-formules Baderie, Bad in Beeld en InstalCenter terzijde op allerlei gebieden, zoals marketing, financiën, organisatie, HR, inkoop, showroom en assortiment. Welke gebieden precies, is afhankelijk van de onderlinge afspraken die gemaakt zijn. De afdeling bestaat uit zeven uiterst gedreven medewerkers. Zij werken intensief samen in een open en gemoedelijke sfeer, zowel onderling als met andere afdelingen op kantoor de en de franchisenemers.

Om de tafel met franchisenemers
Een van de leukste dingen bij Formulemanagement is het contact met de ondernemers. Je maakt alle facetten van het ondernemerschap van dichtbij mee en samen vertalen we ideeën, innovaties, behoeften en werkzaamheden naar oplossingen voor op de werkvloer. Intern werkt Formulemanagement het meest samen met Category management en MarCom om naadloos aan te sluiten op de operationele praktijk.

Werken bij Formulemanagement
Het werk bij Formulemanagement is zeer divers en wordt grotendeels ingegeven door de wensen en behoeften van de franchisenemers. Daarnaast speelt de groeiende behoefte aan duurzame oplossingen een steeds belangrijkere rol. Dat vraagt om flexibiliteit en innovatieve ideeën om de ondernemers enthousiast te maken en mee te nemen in de nieuwe kansen die zich voordoen. Ook het werken bij een snelgroeiend bedrijf in een dynamische Retailomgeving biedt interessante uitdagingen.

Refresh your career bij Formulemanagement

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Formulemanagement? Ontdek onze vacatures!

 

Bel met IGM
Locatie