IGM-200120-Headerbeeld-4130x1234pix-V110

HR: de verbindende schakel

De HR-afdeling van IGM is met drie enthousiaste medewerkers zowel operationeel/tactisch als strategisch verantwoordelijk voor de complete instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Een hele mond vol en voor het grootste deel mensenwerk. De wil graag zorgen voor blije, tevreden en bevlogen medewerkers en adviseert daarnaast tevens lijnmanagers over alles wat met medewerkers te maken heeft.
Hard op de inhoud, zacht op relatie
De afdeling HR is een zeer belangrijke verbindende schakel tussen alle verschillende afdelingen en bedrijfsdonderdelen. Medewerkers weten deze afdeling te vinden op allerlei gebieden. De sfeer is er informeel en professioneel: hard op de inhoud, zacht op de relatie. Belangrijke eigenschappen van een HR-medewerker bij IGM zijn: benaderbaar, vertrouwenwekkend, zaken kunnen overzien, gevoel bij en met mensen hebben, creatief zijn en vooral ook humor hebben.
Werken bij HR
Bij HR zijn we altijd met mensen bezig. Dat vraagt natuurlijk om een groot empathisch vermogen en veel flexibiliteit. Omdat je met mensen werkt, is je werk altijd anders dan je vooraf verwacht. Dat maakt het ook zo leuk en afwisselend. Bovendien krijg je zelf ook alle ruimte, zelfstandigheid en vrijheid om je eigen weg binnen de afdeling en onze organisatie te vinden en zaken op jouw manier op te pakken.

Refresh your career bij HR

Benieuwd naar je mogelijkheden bij HR? Ontdek onze vacatures!

Bel met IGM
Locatie